+

ZMO

Zoekmachine optimalisatie Nederland

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlands talige term voor SEO (Search Engine Optimisation). Zoekmachine optimalisatie betekend dat je  je website zo opbouwt dat zoekmachines je makkelijk kunnen indexeren op de kern woorden waarop je bekend wilt zijn. De verschillende zoekmachines gebruiken algoritmes die continue veranderen, waarop de zoekresultaten zijn gebaseerd.

Algoritmes

Vele bedrijven zoals die van ons zijn bezig met het bestuderen van deze algoritmes en passen deze toe op de websites van hun klanten en zichzelf. Het is absoluut een vak apart. Alleen een website laten maken garandeert helemaal niet dat je hoog in de Google zoekmachine komt. Deze website bijvoorbeeld had nagenoeg geen teksten op de site staan. Wij hadden hem met een standaard template gehost met simpele SEO informatie geladen. Onlangs bleek hij Pagerank 2 te hebben! Nadat we dit hadden gezien hebben wij hem geactiveerd en er een template en teksten op gezet.

SEO Search Engine Optimisation The Netherlands Holland ShanTVision

SEO Search Engine Optimisation The Netherlands Holland ShanTVision

Wij zijn Digitale Nomaden

Wij reizen de wereld rond terwijl wij ons werk blijven doen. Zoekmachine optimalisatie is simpel te doen vanaf een laptop van welke plaats dan ook op aarde. het enige wat wij nodig hebben is internet. Dat is soms lastig en zoeken in derde wereld landen. Het ene guesthouse heeft een goede verbinding met het internet, het andere niet. Stroom valt uit of andere gasten gaan een filmpje streamen. Het blijft een uitdaging. Maar de keerzijde is geweldig. De stress van Nederland is weg. We kiezen de prachtigste plekken uit die we kunnen vinden. De cultuur is verfrissend en het klimaat is voor mij met mijn allergieën de uitkomst. Altijd frisse buitenlucht! Een ander voordeel is dat we scherper kunnen zijn met onze prijzen!

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons neem dan gerust contact met ons op!

ShanTVision Webdesign, Video, SEO Search Engine Optimisation The Netherlands Holland

ShanTVision Webdesign, Video, SEO Search Engine Optimisation The Netherlands Holland